October 9

รีวิว How Smart Students Pay for School: The Best Way to Save for College, Get the Right Loans, and Repay Debt, 2nd Edition
การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ล่าสุด มันเป็นข้อเท็จจริงว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนิสิตทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายความว่าราษฎรทั้งหมดของคนวัยรุ่นที่มีหนี้ที่วิกฤติและการเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาคุณประโยชน์จากการควบรวมกิจการของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถเลี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติงอกงามอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ปกป้องไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อยามน้อยของอัตราที่โดยทันทีของการเพิ่มพูนดูออกสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าเบี้ยให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะคุ้นเคยกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติสิกขาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ พิพากษาบางส่วนที่พบมาก

How Smart Students Pay for School: The Best Way to Save for College, Get the Right Loans, and Repay Debt, 2nd Edition Description

In the 2nd edition of How Smart Students Pay for School, there’s a valuable new section for military service members, veterans, and their families. Tax numbers are updated for the early 2013 tax filing season. Recent graduates will learn about the new income-based repayment plan, Pay as You Earn. Getting into college is just as hard as figuring out how to pay for it. In this original audiobook, prospective students and their parents will learn how to think like informed consumers as you make this very important – and costly – decision. National expert, Reyna Gobel, MBA, provides you with money-saving processes to determine which colleges are right for you, which ones offer the best financial-aid package, and how to plan for this expense. You’ll learn about 529 plan distributions with insight from a Certified Financial Planner. Returning students learn where to find scholarships and workplace funding while transfer students learn how to graduate faster with tips from an academic counselor. Parents, college-bound students, and returning students will benefit from budgeting advice from an on-campus director of a student money-management program. Veterans and their families are coached on state-based education benefits. And if you already have accumulated this debt, there is sage advice on choosing the right repayment plan, taking payment breaks, protecting your credit from unnecessary dings, paying off loans faster, and claiming tax deductions and credits that could lead to thousands in savings. For anyone who has to pay or repay tuition bills, this is one class you cannot skip!ประกอบเงินรายได้ด้วยสินทรัพย์ไม่ได้เป็นเรื่องง่ายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ประจักษ์ในภูมิประเทศ จุดหมายปลายทางทางการเงินที่แกร่งและกระจ่างชี้ทางคุณในการเลือกคัดกลเม็ดที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลประโยชน์การให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การสรุประยะและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทประธานมาก


Tag How Smart Students Pay for School: The Best Way to Save for College, Get the Right Loans, and Repay Debt, 2nd Edition: How Smart Students Pay for School: The Best Way to Save for College, Get the Right Loans, and Repay Debt, 2nd Edition,Reviews , Review , How Smart Students Pay for School: The Best Way to Save for College, Get the Right Loans, and Repay Debt, 2nd EditionCopyright 2019. All rights reserved.

Posted October 9, 2016 by admin in category "Loan