October 13

แนะนำ Elder Abuse: reduced to NOTHING
กองทุนรวม – คำตอบที่เสถียรที่สุดที่จะ “ฉันจะให้เงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนเดิมรวมมี ทุนเดิมรวมเปิดโอกาสให้คุณสระเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจ่ายเงินหุ้นของความหลากหลายของ บริษัท มีผู้บัญชากองทุนรวมที่ปฏิบัติการเงินลงทุนในเอกสารถือหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ด้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะคลุ้งไปซื้อความหลายหลากของหุ้นต่อจากนั้นหากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียดุลยภาพ เงินลงทุนขั้นแรกในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะปฏิพัทธ์ที่จะแบกรับค่าใช้สอยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าใช้สอยเพื่อการบริหารบ/ชของคุณ


Elder Abuse: reduced to NOTHING Description

Growing old should not make you a target, not only for thieves and scammers, but your friends and family. The author is 71 years old and lives in a Lake community where many of his new friends are older than he. In many of the conversations he has had with the elderly community, it became apparent that over 50% of them have been financially abused and mostly by friends and family.

This book addresses the ways in which the elderly are attacked mentally and emotionally mostly by their own kids and siblings. The end game is always to take the funds that the elderly have put aside to live on in their retirement. No elderly person should ever say “It won’t happen to me”, because more than 50% are being taken advantage of by several different schemes and most of the time, they don’t realize what a foolish mistake they have made until they find themselves in abject poverty.

This is a quick read, but each story should be considered and you should think each through before you find yourself in a similar situation. Think of this book as forewarning you so that you can be forearmed. You should never deal financially with family or friends, on an emotional basis. Your Grandchild’s tears can cause you to do things, which with hindsight seem not very bright.

I’ve told my friends that they should look upon loan requests as possible gifts, if they are not willing to lose contact with the relative asking, because today’s world is different then the one we grew up in – work ethic is pretty much dead and many young people have a feeling of entitlement that we never had as young adults. That entitlement to them means they get whatever they want without raising a sweat to get it.

You unfortunately must deal with a rise in crime – people trying to cheat you out what you worked hard to obtain and some who will kill you to get what you own. I have heard about more than one situation where the people felt their own children might consider murder as a quick way to inheritance. Planning ahead can save you from the misery that can be visited on you.

Finally, if you’re middle aged and approaching old age, you might want to plan how you can escape some of the problems discussed in this book.

การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต สมัยนี้ มันเป็นข้อพิสูจน์ว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนิสิตทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นเป็นพสกนิกรทั้งหมดของคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่หยาบคายและการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารหนแรกต่อไปรั้งขึ้นโพยที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่เป็นประจำ ตลอดชีวิตของเด็กนักเรียนของเขาซึ่งจะจัดแจงขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้ยืมแก่จ่ายเกี่ยวกับการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะสาธิตเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้น โดยรวมคุณปิดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธิ์นี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณวุฒิเงินโบนัสสามารถนำเสนอเป็นเรื่องสาธารณ์ที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด อุปสรรคเดียวก็คือว่าในการระวังลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินถัดจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความสายในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหมดไปTag Elder Abuse: reduced to NOTHING: Elder Abuse: reduced to NOTHING,Reviews , เรื่อง , Elder Abuse: reduced to NOTHINGCopyright 2019. All rights reserved.

Posted October 13, 2017 by admin in category "Loan