October 30

แนะนำ FHFA’s Oversight of the Federal Home Loan Banks’ Compliance with Regulatory Limits on Extensions of Unsecured Credit
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนหลงเชื่อว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีคุณประโยชน์มากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังคงอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักเรียนขณะที่อยู่ในวิทยาคารสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะขึ้นต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดระวังหลุมพรางเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในยศที่เราเข้าใกล้จุดเจ๊งของวิทยาลัยการงานของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องฉงนฉงายจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเกี่ยวกับการรวมของพวกเขาใด ๆ อย่างไรก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับคำสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด ปัญญาเกี่ยวการจับสามารถโปรดให้คุณเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการซื้อขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตรวจอย่างระแวดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณรู้ว่าสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันเข้าสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะรู้จักมักคุ้นกับสิ่งที่พวกเขาจะได้รับสิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความจริงมีที่จะทำ พิเคราะห์บางส่วนที่พบมากที่สุดจัดทำรายได้ด้วยสมบัติไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แน่ชัดในภูมิประเทศ เส้นชัยทางการเงินที่แข็งแรงและสุวิมลชักจูงคุณในการเลือกเฟ้นวิธีพลิกแพลงที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเติบใหญ่ในผลได้การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำเสน่ห์เงิน แต่การตีเวลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก


FHFA’s Oversight of the Federal Home Loan Banks’ Compliance with Regulatory Limits on Extensions of Unsecured Credit Description

The Federal Home Loan Bank System (FHLBank System) was established in 1932 to support housing finance among other purposes. The 12 Federal Home Loan Banks (FHLBanks), which comprise the FHLBank System, fulfill their mission primarily by making secured loans, known as advances, to their member financial institutions, such as banks and credit unions. These members can use the advance proceeds to originate mortgages and other loans.

FHLBanks also make a variety of investments, including extensions of shortterm unsecured credit to domestic and foreign-owned financial institutions. Such credit can pose greater financial risks than advances because it is not secured by collateral.

In June 2012, we issued a report that identified potentially risky unsecured
credit management practices by some FHLBanks. These practices include
large exposures to counterparties located in the financially troubled Eurozone. Moreover, the report found that several FHLBanks violated FHFA’s regulatory limits on unsecured credit that exposed them to potentially greater losses in the event of a counterparty’s failure or default. We recommended that FHFA (1) assess the extent of regulatory violations as part of its 2012 horizontal review of unsecured credit risk management practices across the FHLBank System, and (2) consider revising its regulation to mitigate the risks associated with unsecured credit. FHFA agreed with these recommendations.

In this follow-up evaluation report, we assessed FHFA’s (1) implementation of the 2012 horizontal review, and (2) supervisory and enforcement responses to identified violations.

Product Tag FHFA’s Oversight of the Federal Home Loan Banks’ Compliance with Regulatory Limits on Extensions of Unsecured Credit: FHFA’s Oversight of the Federal Home Loan Banks’ Compliance with Regulatory Limits on Extensions of Unsecured Credit,Review , แนะนำ , FHFA’s Oversight of the Federal Home Loan Banks’ Compliance with Regulatory Limits on Extensions of Unsecured CreditCopyright 2019. All rights reserved.

Posted October 30, 2016 by admin in category "Loan