August 3

แนะนำ The Real Estate Agent’s Guide to: Finding the BEST Loan Officer
ปลูกเงินรายได้ด้วยทรัพย์สมบัติไม่ได้เป็นเรื่องไม่ยากมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นชัดในบริเวณ แนวทางทางการเงินที่แข็งแกร่งและกระจะชักจูงคุณในการคัดกลเม็ดที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดความสนใจเงิน แต่การออกกฎเพลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทสำคัญมาก


The Real Estate Agent’s Guide to: Finding the BEST Loan Officer Description

Need a good loan officer? Can’t find one? Want to know how? This volume of the series identifies the traits that successful loan officers all have. Having a good loan officer or two in your stable can ensure more closed deals, less headaches and more referrals!

Residential mortgages explained with the real estate agent in mind.
Understand how loans are really approved these days, where the money comes from and most importantly how to avoid the pitfalls of shaky prequalification letters, documentation issues and appraisal guidelines that can kill a deal weeks into the closing process. By knowing these rules in advance you can close more deals, avoid the bad ones and become a true expert in this new mortgage landscape.

About the Author
David Reed (Austin, TX) is the author of Mortgages 101, Mortgage Confidential, Your Successful Career as a Mortgage Broker , The Real Estate Investor’s Guide to Financing, Your Guide to VA Loans and Decoding the New Mortgage Market. As a Senior Loan Officer and Mortgage Executive he closed more than 2,000 mortgage loans over the course of more than 20 years in commercial and residential mortgage lending.

He is Principal of and Lead Writer for CD REED Professional Writers Group, dedicated to web-based marketing, content writing and search engine optimization for the Real Estate, Financial and Mortgage Industries. He has written copy for literally hundreds of websites, authored countless articles and is an expert in Search Engine Optimization.

He has appeared on CNN, CNBC, Fox Business, Fox and Friends and the Today In New York show. His advice has appeared in the New York Times, Parade Magazine, Washington Post and Kiplinger’s as well as in newspapers and magazines throughout the country. He is married and a father of three in Austin. His website can be found at www.cdreed.com

การรวมเงินยืมของผู้เรียนคือการเพิ่มเติมของเงินให้สินเชื่อผู้เรียนหลายคนและจะทำเพื่อเขียมเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความง่ายดายของการสะสางเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรรู้สึกเกี่ยวกับการควบรวมกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวคราวที่คุณหวังในการตัดสินใจเช่นเดียวกับสิ่งให้แน่แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะลงมือสำหรับสภาวการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีโดยมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายภาคหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้รับการวางเงินแม้จะเป็นกำไรที่ดี ที่แท้มันอาจจะต่างกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเป็นจุดโหล่ที่ต้องละเอียดลออกับการพลิกกลับที่อยู่อีเมลของคุณหรือย้ายถิ่น หนึ่งหรือสองตัวหนังสือผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจำหน่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ เหตุฉะนี้จึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างขึงขังเพื่อปฏิบัติราชการร่วมกับเอ็งผ่านทางอีเมล์Product Tag The Real Estate Agent’s Guide to: Finding the BEST Loan Officer: The Real Estate Agent’s Guide to: Finding the BEST Loan Officer,รีวิว , Reviews , The Real Estate Agent’s Guide to: Finding the BEST Loan OfficerCopyright 2019. All rights reserved.

Posted August 3, 2016 by admin in category "Loan