December 12

Review Ka-ching!: How your family can cut thousands off your student loan debt without spending a cent [seriously].
การลงทุนมาพร้อมด้วยกับอันตรายของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีที่ใดอย่างที่สามารถให้คุณห่างไกลจากการถึงจุดหมายทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการอดออมที่ดีหรือมีเนื้อที่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงโอกาสที่คุณอย่างอย่างเป็นจริงเป็นจังดูเค้าเงื่อนการลงทุนง้างให้คุณ บางส่วนของลู่ทางการลงทุนที่คุณอย่างเอาจริงเอาจังสามารถตรวจมีดังนี้:


Ka-ching!: How your family can cut thousands off your student loan debt without spending a cent [seriously]. Description

Sick of paying student loans? Ka-ching! will help you bootstrap yourself out.

Banks and governments say they must use student borrowers as cash cows to cover promotions and students who miss payments.

But do you want to be their cash cow?

This easy-reading guide to DIY student loan refinancing reveals a unique opportunity for family members to help you get free of student loans even if they’re cash-strapped. They could even make a profit while saving you money!

As well as saving you money, the Ka-ching! system cuts the risk of student debt.

Ka-ching! provides the blueprint for getting off the student loan industry grid so you can:

• Save thousands of dollars
• Protect your credit rating
• Cut the stress and red tape of student loans
• Get out of student debt faster

———————————————————————————————
“Debt is not the only option for higher education… Student finance expert Jeannine Mitchell helps young people manage their finances.”- National Post
———————————————————————————————

Ka-ching! is not your typical finance book. Despite those quirky cartoon illustrations, Ka-ching! is practical and carefully researched. This guide for Americans and Canadians is “part financial planner, part mom and part guerrilla tactics.”

You’ll find out:

• How to measure your savings with the 5 family loan formulas that cut the cost of your student debt
• Which student loans to dump fast and which to keep (for now)
• How to finance family loans with low risk
• How to build win-win family loan agreements
• How to maximize student loan tax breaks
• How to identify and convert high-risk loans so you can manage the rest
• Plus more, including how to turn a student loan into retirement savings!

Not only does Ka-ching! walk you through each step, it provides tools to make it all easy. These include:

• Action checklist chapter
• Loan agreement kit
• Custom online five-formula calculator

So quit being a cash cow! Let Ka-ching! help you cut the cost and stress of that #@* student debt!

About the Author

Jeannine Mitchell distils into unique self-help guides the lessons learned from 15 years of running Student Finance 101. As writer and associate editor with the former Financial Post Moneywise Magazine, Mitchell specialized in innovative but practical investment strategies. Now she takes her think-outside-the-box philosophy to cutting student debt.

Kudos from some of the thousands of people she’s helped include: “You are nothing short of amazing – thank you thank you thank you.” (Kelly Kavanagh Salmond, President & Co-Founder, www.womens-education.org) and “This gives me hope for financial freedom!” (Zoe Hume).

การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ยุคปัจจุบัน มันเป็นที่จริงว่าเกือบครึ่งหนึ่งของนักศึกษาทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นคือมวลมนุษย์ทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่ถึงพริกถึงขิงและการหาความรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาหญิบคุณจะมีการชำระเงินที่ถดถอยหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อผลรวมของที่ทำงานการทูลคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทนที่ จะต้องสังคายนายเงินหลายต่อเดือนเพราะนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้แต้มของคุณอุบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการคุ้มกันเป็นเงินกู้นักเรียนProduct Tag Ka-ching!: How your family can cut thousands off your student loan debt without spending a cent [seriously].: Ka-ching!: How your family can cut thousands off your student loan debt without spending a cent [seriously].,แนะนำ , รีวิว , Ka-ching!: How your family can cut thousands off your student loan debt without spending a cent [seriously].Copyright 2019. All rights reserved.

Posted December 12, 2016 by admin in category "Loan